Campanii sociale sustinute de noi. ASOCIATIA SFANTUL ARHIDIACON STEFAN GHENCEA. Elisabeta Rizea.  United Way

Webdesign By Distinctive Works

  Campanii sociale sustinute de noi
IMPLICA-TE! PRIMUL PAS ESTE 2%

"Calea crestina de a deveni si de a ramane prieteni unii cu altii si mai ales cu Dumnezeu este grija si dragostea fata de semeni. Dragostea care niciodata nu piere trebuie probata insa prin faptele milosteniei. La Centrul Comunitar Ghencea impreuna (oameni de bine) am pus temelie unor actiuni de asistenta sociala spre folosul moral si spiritual al unor categorii umane defavorizate. Din pacate nevoile sunt mult mai multe decat putem noi oferi. Le putem acoperi doar daca daruitorii vor fi mai multi decat primitorii. In sensul acesta va rugam pe dumneavoastra, bunii nostri crestini sa daruiti 2% din impozitul de 16% pe venitul realizat, celor aflati in nevoi si lipsuri si pentru care ASOCIATIA SFANTUL ARHIDIACON STEFAN GHENCEA se face purtatorul de cuvant si fapta buna Veti dobandi apoi multumirea beneficiarilor, beneficiind si dumneavoastra de rasplata cereasca. Fie ca Dumnezeu sa va inmulteasca si sa va implineasca gandurile cele bune si sa va impartaseasca totdeauna din darurile sale cele bogate".    Paroh Preot Stanciu Stefan
[...continuare]


Elisabeta Rizea - Simbol al rezistentei impotriva comunismului
Alaturi de familia Arnautoilor, a parintelui Ion Dragoi si de majoritatea satenilor, Elisabeta Rizea a fost simbolul rezistentei taranului roman in fata Evului Mediu comunist. Cati mai stiu astazi ca pentru a invinge acest satuc de munte, Nucsoara, trupelor de Securitate si Militie le-au trebuit zece ani si mobilizarea celui mai mare numar de securisti pe cap de locuitor din intreaga istorie a represiunii comuniste...?

Elisabeta Rizea - Simbol al rezistentei impotriva comunismului


Fa un bine! Ti-e la indemana si nu te costa nimic!
Data: 18.04.2005
United Way - Fundatia Copiii Nostri United Way te ajuta sa dai putin sau mult, acolo unde e nevoie!
Te putem ajuta ca 1% din impozitul pe care l-ai platit la stat pe anul trecut, sa mearga catre organizatii care fac intr-adevar lucruri minunate pentru cei in nevoie.
Sumele pe care le primim de la persoane fizice le orientam in proportie de 100% catre servicii ale organizatiilor care lucreaza cu cei mai dezavantajati membrii ai societatii (batrani, familii cu sitiatie precare, persoane cu handicap, bolnavi, copii la risc de a fi abandonati sau la risc de a abandona scoala).
[Detalii United Way]


Etichete: campanii, campanii sociale, Elisabeta Rizea, 1% din impozit, United Way, batrani, familii cu sitiatie precare, persoane cu handicap, bolnavi, copii la risc de a fi abandonati sau la risc de a abandona scoalaCauta in site:
GoogleFollow miculparis on Twitter


  Newsletter