Micul Paris - Newsletter
Editorial
Rock the City!
Rock the City! Rock the City! Rock the City! Rock the City!

Dupa cateva nopti de furtuna ce au rascolit Bucurestiul, iata ca acum vine un adevarat uragan mult asteptat: festivalul Rock the City, Sonisphere Romania, Tuborg Green Fest sau oricum altcumva vreti sa-i spuneti aproape a sosit! Evenimentul ce se va desfasura pe durata a 3 zile (25 iunie - 27 iunie), la Romexpo, se anunta a fi evenimentul rock al anului, nu doar din Bucuresti, ci din intreaga Romanie, si asta intr-un an in care Bucurestiul a fost gazda unor formatii ca AC/DC si Aerosmith.

Ce face ca acest festival sa fie atat de impresionant? Pentru unii este prezenta formatiilor poreclite "The Big Four": Metallica, Slayer, Megadeath si Anthrax, formatii ce au facut istorie in genurile thrash, speed si, bineinteles, heavy metal de mai bine de doua decenii. Pentru altii insa prezenta lor la acest festival se justifica prin prezenta celor de la Rammstein, probabil cea mai cunoscuta formatie germana la ora actuala, autori a unor cantece pe atat de ciudate, pe atat de controversate precum "Ich will" sau "Amerika", ce fac parte din genul industrial metal. Mai sunt si cei care vin pentru a-i vedea pe cei de la Manowar, clasici ai genului heavy metal cunoscuti pentru incapatanarea cu care isi pastreaza stilul muzical din anii 80. Si, bineinteles, sunt cei care vin pentru a participa la toate cele trei zile de festival si care vor urmari cu aceeasi bucurie pe toate aceste 6 mari formatii, dintre care majoritatea concerteaza pentru prima data in Romania (Rammstein si The Big Four).
Nu trebuie uitati nici ceilalti participanti internationali ai acestui festival, printre care: Alice in Chains, Stone Sour, Volbeat, etc. si trupele romanesti ca Vita de Vie si Luna Amara.
In orice caz, toti fanii rock vor gasi ceva care sa-i atraga si sa-i stranga la Bucuresti pentru un sfarsit de saptamana cu adevarat special, care cu siguranta nu va fi stricat nici de canicula si nici de o posibila furtuna de vara.

Rock the City! In ceea ce priveste site-ul am postat o biografie noua pentru a "resuscita" sectiunea de personalitati cu niste prezentari noi ale unor personaje bucurestene marcante la vremea lor, dar care astazi au cam trecut in obscuritate. Personajul de saptamana aceasta este Alexandru Macedonski, despre care sunt sigur ca stiati ca a fost un scriitor mai mult sau mai putin important, dar despre care nu cred ca stiati ca a fost un mare excentric.

In incheiere tindem sa multumim inca odata celor care ne-au ajutat cu anumite corecturi si completari pentru sectiunea utile si va uram o saptamana cat mai agitata in compania legendelor rock-ului!

Ilie Sebastian


Feedback

Ne poti scrie la newsletter@miculparis.ro