Bucuresti: resurse online,  website-uri, bloguri, forumuri

Webdesign By Distinctive Works

Resurse online: website-uri, bloguri, forumuri


Games Workshop
Categoria: hobby
URL: http://www.games-workshop.ro/

Games WorkshopVa mai amintiti cu nostalgie vremurile cand zeci de soldatei de plastic stateau la dispozitia ta si a prietenului tau iar razboaie in miniatura va tineau ocupati dupa-amiezi intregi? Daca da atunci aruncati o privire pe site-ul de mai sus. Prestigioasa companie britanica Games Workshop a deschis un magazin in Bucuresti de ani buni iar de atunci comunitatea de "generali" a crescut vertiginos, purtand turnee si competitii ce implica sute de soldatei diversi, in batalii purtate cu ajutorul unor zaruri, rigle si reguli complexe dar usor de invatat. Chiar daca nu sunteti interesati de lupte, poate ca artistul si constructorul de machete din voi va fi cu siguranta trezit, caci odata achizitionati, soldateii trebuie asamblati si pictati, iar acest lucru se face dupa preferintele fiecarui "comandant" fara a fi obligat sa respecte o schema rigida. Odata ce ati terminat un cavaler de "toata frumusetea" nu-l tineti acasa, caci magazinul organizeaza si concursuri si pentru cele mai originale si reusite creatii. Iar daca sunteti fan al povestilor fantasy atunci cu siguranta veti fi atrasi de povestea din spatele "jucariilor" care a generat o biblioteca de carti scrise de cunoscuti autori ai genului. Poate va ziceti ca acesta nu este altceva decat un joc de copii, insa va inselati, caci multi dintre jucatori sunt persoane in varsta care il considera o pasiune la fel de legitima ca filatelia. Daca sunteti atrasi veti avea in scurt timp un hobby generator de dependenta si o armata la dispozitia d-voastra.


Citate celebre din bucuresteni anonimi
Categoria: cultura urbana
URL: http://www.overheardinbucharest.ro/

Citate celebre din  bucuresteni anonimi Overheard in Bucharest este un site care pune online franturi de conversatii surprinse de colaboratori zelosi si cu nume conspirative: Zuluc, Andressa, Kamyra, Chris, Piticu. Se accepta conversatii desfasurate oriunde: in taxi, in RATB, in trafic, in cartier, la scoala, pe strada, la un pahar si cu orice subiect: economie, educatie, geografie, matematica, romantism, tehnologie, politica. Merita vizitat pentru a vedea in ce fel se vorbeste in Bucuresti, tare si urat cum spunea Plesu la emisiunea lui Liiceanu.


Case care plang
Categoria: arhitectura / foto
URL: http://www.casecareplang.ro/

Case care plang Case care plang este un proiect pe care il admir foarte mult, atat datorita intentiilor cat si a abordarii. A fost lansat de un colectiv de studenti din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti si isi propune sa inventarieze imobilele cu valoare de patrimoniu aflata intr-o stare deplorabila si sa atraga atentia asupra situatiei lor. In acest moment in galeria site-ului sunt prezentate 16 imobile, fiecare cu imagini si detalii. Proiectul a fost popularizat initial printr-o expozitie de fotografie in statiile de metrou Gara de Nord, Eroilor, Piata Unirii, Universitate si Piata Victoriei, a fost deasemenea prezentat in cadrul evenimentului "Saptamanii Arhitecturii".


Now & Then - Fotoblog de antiteza
Categoria: foto
URL: http://www.nowandthen.ro

Now & Then - Fotoblog de antiteza Prin Now and Then se incearca realizarea unei antiteze vizuale intre cum aratau orasele din Romania odinioara si cum arata in zilele noastre. Acest lucru se face pin alaturarea unei poze vechi cu o locatie anume, iar langa ea, o poza cu aceeasi locatie asa cum arata in zilele noastre - pe cat posibil din acelasi unghi. Si cum asta nu ar fi de ajuns, se anexeaza si un scurt istoric al respectivei locatii.


Bonsai Club
Categoria: hobby
URL: http://www.bonsaiclub.ro

Bonsai ClubCresterea plantelor se numara printre activitatile voastre preferate? Daca da si in plus sunteti o persoana meticuloasa, atenta la detalii si cu un simt estetic dezvoltat, atunci prezenta unui bonsai in viata dvs va va incanta privirea pentru mult timp. Si nu va nelinistiti daca ati primit in dar un bonsai (bon=copac si sai=vas in japoneza)! Accesand www.bonsaiclub.ro veti gasi multe informatii necesare pentru cresterea sanatoasa a arborelui in miniatura (de la conditii de baza de ingrijire, reguli si principii de estetica la o lista cu distribuitorii din Bucuresti). Interesant e ca iti poti lasa amprenta personalitatii tale in aceasta planta. Mult succes!Cauta in site:
GoogleFollow miculparis on Twitter


  Newsletter